Stadium

Stadium

stadium


Stadiumin tavoitteena on tuoda aktiivista elämäntapaa tukevat tuotteet jokaisen ulottuville, tulotasosta riippumatta. Oli kyseessä sitten urheilun ammattilainen, kevyttä liikuntaa harrastava tai sporttista elämäntapaa arvostava henkilö, nettisivujen kattavasta valikoimasta löytyvät monenlaiseen tarkoitukseen sopivat laatutuotteet. Yrityksen verkkosivuilta urheiluvaatteet ja -välineet voidaan tilata kätevästi ja edulliseen hintaan. Tilaukset toimitetaan joko haluttuun Stadium-liikkeeseen tai suoraan kotiovelle. Joustavuutta tilaamiseen tuovat vuoden pituinen vaihto- ja palautusoikeus.

Stadium – yrityksen pitkä tarina

Stadium on ollut alansa edelläkävijä jo vuodesta 1974. Firman tarina sai alkunsa Ruotsin Norrköpingissä sijaitsevassa, pienessä urheiluliikkeessä. Tuolloin vasta 22-vuotias Ulf Eklöf alkoi pyörittämään Spiralen Sport -nimistä liikettä. Hieman myöhemmin Ulfin nuorempi veli Bo liittyi seuraan. Kekseliäät veljekset kehittivät liikkeen valikoimaa ja alkoivat vähitellen kasvattaa myymälää suureksi urheilutavarataloksi. Täysin uutta tässä liikekonseptissa olivat tuotteiden massatuonti, laajat valikoimat ja uudenlainen tyyli markkinoida. Erona vanhanajan pikkukauppoihin oli myös se, että asiakkaat pystyivät kokeilemaan lukuisia urheilutuotteita, eivätkä ne olleet enää piilossa tiskin takana. Menestykseen vaikuttivat myös edulliset hinnat ja myymälöiden luova esillepano. Vuosikymmenien saatossa Stadium on kasvanut Ruotsin johtavaksi urheilualan ketjuksi. Yrityksellä on yhteensä jo yli 140 myymälää Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Syitä suureen suosioon ovat myymälöiden laaja ja monipuolinen valikoima sekä edulliset hinnat yhdistettynä urheilulliseen henkeen.

Laadukkaat urheilumerkit saat edullisesti Stadiumin verkkomyymälästä

Stadiumin verkkomyymälässä shoppailu tarjoaa mahtavia kokemuksia urheilun ja muodin parissa. Osoitteesta stadium.fi löytyvät maailmanlaajuisesti tunnetut, monipuoliset merkit. Suosittuja merkkejä ovat mm. Adidas, Burton, Nike, Asics, The North Face ja Puma. Stadiumista löytyvät niin laadukkaat kengät, vaatteet kuin muutkin tarvikkeet liikuntaan, harrastuksiin ja treeniin. Juoksutreeneihin, lenkkeilyyn ja sisäkäyttöön on tarjolla useita laadukkaita kenkävaihtoehtoja. Kattavasta valikoimasta löytyvät myös funktionaaliset takit, trendikkäät urheilutopit ja housut. Retkeilijä voi valita matkaan laadukkaan makuupussin, repun tai muita käteviä asusteita. Valikoimassa on myös huomioitu erilaisiin urheilulajeihin soveltuvat erikoistuotteet. Netissä kaikki tuoteryhmät ja eri tarkoituksiin suunnitellut vaatteet ja varusteet löytyvät helposti selkeän valikon avulla. Stadiumin tehtävä on tarjota modernia ja toimivaa urheilumuotia parhaimpaan hintaan, laadusta tinkimättä.

Alennuskupongeilla Stadiumin tuotteet ovat huippuedullisia

Netistä tilaaminen onnistuu vaivattomasti ja nopeasti. Menestyneen urheiluketjun verkkomyymälä lanseerattiin Suomessa ja Tanskassa vuonna 2009. Erilaiset tuotekategoriat ja -merkit löytyvät kätevästi ylävalikosta. Halutut tuotteet voi hakea helposti kohdennetun hakutoiminnon avulla. Se sallii hakemisen merkin, hinnan tai tuotekategorian perusteella. Asiakkaiden tyytyväisyyteen on panostettu monella tavalla. Stadium tarjoaa äärimmäisen joustavan 365 päivän vaihto- ja palautusoikeuden tuotteisiinsa. Sen lisäksi kaupan asiakasklubin jäsenet ja urheiluseurat hyötyvät palkitsevasta bonusjärjestelmästä. Netistä kannattaa myös katsoa erilaisia alennuskoodeja. Niiden avulla voidaan säästää niin vaatteissa, varusteissa kuin toimituskuluissa! Vaivaton.com tekee parhaiden ja edullisimpien tuotteiden löytämisen verkosta entistäkin helpompaa. Alennuskoodit vuorostaan takaavat parhaimmat säästöt.

Stadium kooste

  • Stadiumin laajasta valikoimasta löytyvät laadukkaat urheiluvaatteet ja -välineet monenlaisiin lajeihin tai harrastuksiin edullisesti. Verkkomyymälässä myydään sopivat varusteet niin joukkuepeleihin, retkeilyyn kuin kuntosalillekin. Mikä tahansa urheilulaji onkin kyseessä, nettikaupasta löytyy laaja valikoima suosittuja ja trendikkäitä merkkituotteita taatusti edulliseen hintaan.
  • Toimitusaika: 3-5 päivää, tilaustuotteissa toimitus saattaa kestää yli 10 päivää.
  • Toimitustapa: Stadium tarjoaa kolme eri toimitustapaa. Tuotteet voidaan noutaa valitusta Stadium-liikkeestä tai Matkahuollon noutopisteestä. Kotiinkuljetus on mahdollinen yli 20 kg painaville paketeille.
  • Maksutavat: Maksu myymälään, verkkopankki, luottokortti, Klarna-lasku, postiennakko
  • Toimituskulut: 6,90 € - 79 € (yli 20 kg painavat tilaukset). Ilmaiset toimitukset Stadium-myymälään tai yli 50 euron tilauksiin.
Piispanportti 7, 02240 Espoo, Suomi
Y-tunnus: 1515574-2