Bubbleroom

Bubbleroom

bubbleroom
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 8 966 tuotetta
» Muoti: Vaatteet
AlennuskoodiAlennusVoimassa
KÄYTÄ ETUBubbleroom tarjous: ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin.31.12.2025


Bubbleroom on verkossa toimiva vaatteita, asusteita ja kenkiä myyvä vaateliike. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2005 myyden ylellisiä merkkivaatteita. Bubbleroomin verkkokauppa toimii netissä ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista verkkokaupoista. Bubbleroomin verkkokauppa käsittelee noin tuhat tilausta päivässä. Bubbleroomin liikkeet sijaitsevat Tukholmassa ja Boråsissa, mutta verkkokauppaa käyttämällä voi tilata tuotteet mistä tahansa! Bubbleroomilla on myös oma Bubbleroom Magazine -lehti sekä pullotettu vesi. Yritys kehittää jatkuvasti lehteä ja tuotteitaan entistäkin mielenkiintoisemmiksi. Yritys tarjoaa kengät, vaatteet ja asusteet miehille sekä naisille. Kannattaa tutustua toimivaan ja suosittuun Bubbleroomin verkkokauppaan jo tänään ja täyttää vaatekaappi viimeisemmällä muodilla lompakkoa rasittamatta. Yritys jatkaa menestystarinaansa tarjoamalla asiakkailleen aina ajan tasalla olevat, korkealaatuiset Bubbleroom-tuotteet aina edulliseen hintaan.

Aina ajan tasalla olevat tuotteet

Bubbleroomilta löytyvät tuhannet naisten vaatteet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Valioima sisältää paidat, puserot, takit, villapaidat, housut, farkut, topit, jakut, urheiluvaatteet, oloasut, univaatteet, uima-asut, shortsit ja legginsit, kaikki samassa osoitteessa. Verkkokaupan halvat hinnat antavat uusia vaikka koko vaatekaapin mukavan pehmeältä kotisohvalta poistumatta. Kuka tahansa voi shoppailla tuntikausia kätevässä Bubbleroomin verkkokaupassa tai käyttää käteviä hakupalveluita ja löytää etsimänsä tuotteet muutamalla klikkauksella. Miehille Bubbleroom tarjoaa takit, paidat, pikkutakit, puvut, t-paidat, pikeet, puserot, alusvaatteet, oloasut ja housut aina edulliseen hintaan. Ostoksille ei tarvitse lähteä ostoskeskuksen ruuhkaan. Kenkiä verkkokauppa tarjoaa niin miehille ja naisille aina varvastossuista saappaisiin. Tunnetut merkit takaavat vaatteiden ja kenkien laadun. Verkkokaupasta voidan ostaa esimerkiksi Puman, Jack&Jonesin, Blendin, Svean, Replayn, Hugo Bossin, Clarinsin ja Guccin tuotteita. Liikkeessä onnistutaan löytämään oman tyyli ja yhdistelemään upeita asusteita kuten hattuja, lompakoita, aurinkolaseja, rannekoruja ja lippiksiä eri asuihin. Bubbleroomin kattava tuotevalikoima tarjoaa vaatteet, kengät ja asusteet vaativallekin muodin seuraajalle. Verkkokaupassa voidaan tehdä ostoksia mihin kellonaikaan tahansa. Ainutlaatuinen, massasta erottuva tyyli syntyy yhdistelemällä vaatteita ja asusteita oikeisiin kenkiin ja saapikkaisiin. Toisaalta pukeutuja voi myös pysyä uskollisena maanläheiselle tyylilleen ja silti löytää kaikki tutut merkit ja mallit kätevästi yhdestä osoitteesta, Bubbleroomin verkkokaupasta.

Kätevä, turvallinen verkkokauppa

Bubbleroomin verkkokaupassa ostokset sujuvat helposti ja nopeasti, juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii. Nopeat ja luotettavat toimitukset antavat mielenrauhaa, kun asukokonaisuutta suunnitellaan vaikkapa tuleviin juhliin. Tuotteet lähtevät varastosta 1-3 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisen jälkeen. Toimitukset jaetaan koko Suomen alueelle. Saapumisilmoituksen saapuu, kun paketti on haettavissa postista. Vähimmäistilausmäärä on 10 euroa ja toimituskulut 4 euroa/tilaus. Maksutavaksi voidaan valita luottokortti, PayPal -maksu tai laskutili. Verkkokauppa tarjoaa asiakkaalleen mahdollisuuden myös osamaksuun. Bubbleroomista tilatut tuotteet voidaan vaihtaa tai palauttaa 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Verkkokauppa tarjoaa myös mahdollisuuden Premium-jäsenyyteen, jolloin asiakas saa erilaisia tarjouksia ja etuja kuten ilmaiset toimitukset ja palautukset, osamaksut, Glossyboxit ja unohtumattomia kokemuksia tuovat VIP-kutsut. Liikkeestä löytyvät myös aletuotteet sekä alennuskupongit jokaista tilausta tehtäessä. Ostoksilla voidaan käydä mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja aikaa säästyy, kun tuotteet saapuvat netistä suoraan kotiovelle. Bubbleroomin helppous ja varmuus viehättää. Kuka tahansa voi loistaa näissä uusissa vaatteissa ympäri vuoden.

Bubbleroom verkkokauppa

  • Bubbleroomin verkkokauppa tarjoaa kengät, vaatteet ja asusteet miehille ja naisille.
  • Bubbleroom on yksi Pohjoismaiden suurimpia verkkokauppoja, ja se käsittelee noin tuhat tyytyväisten asiakkaiden tilausta joka päivä. Asiakas hyötyy helpoista ja turvallisista tilauksista ja voi maksaa halutessaan myös osamaksulla.
  • Bubbleroomin Premium-jäsen saa ylimääräisiä, mielenkiintoisia etuja.
  • Ostoksia voi tehdä kellon ympäri ja hyötyä aina edullisista hinnoista. Maksuvälineeksi voi valita luottokortin, Paypal-maksun tai laskutilin.
  • Bubbleroomia voit seurata myös Facebookissa.
Borås, Ruotsi
Y-tunnus: 2320454-0