Green1

Green1

green1

Green1 on netissä toimiva sisustusliike, joka tarjoaa monipuoliset ja edulliset tuotteet jokaiselle sisustajalle. Monipuolinen verkkotavaratalo tarjoaa huonekalut, rottinki- ja pihakalusteet, sohvat, lasten huonekalut ja matot. Tuotteet ovat aina edullisia ja verkkokauppa on tunnettu monista kampanjoistaan ja tarjouksistaan. Edullisten tuotteiden lisäksi yritys tarjoaa kätevän kuljetuspalvelun, jonka ansiosta tilaukset saa suoraan kotiovelle kuljetettuna. Palautus on helppoa ja maksutonta. Asiakas voi halutessaan palauttaa tai vaihtaa tuotteensa 14 päivää tilauksen saapumisesta. Tilaaminen verkkokaupasta on siis helppoa, nopeaa ja riskitöntä. Kannattaa tutustua Green1-sisustuskauppaan jo tänään ja aloittaa kodin uudistus edullisella ja hauskalla tavalla. Ei kannata tuhlata aikaa huonekaluliikkeiden ruuhkassa, vaan suositeltavaa on ostaa kaikki huonekalut ja sisustustuotteet kätevästi ja nopeasti netistä. Netissähän varaston hyllyt ovat aina täynnä ja asiakaspalvelu on mallikelpoista. Verkossa on myös helppo kysyä kysymyksiä, pyytää apua oikean tuotteen löytämisessä tai keskustella sisustusvinkeistä kaupan kotisivuilla, osoitteessa green1.fi. On helppoa huomata, kuinka rentouttavaa kodin sisustus voi olla.

Green1 -monipuolinen verkkotavaratalo

Green1-verkkokaupasta tilataan kätevästi kaikki kodin huonekalut ja sisustustuotteet. Esimerkiksi kaapit, kirjoituspöydät, tv-tasot, nojatuolit, hyllyt, sohvat, ruokailuryhmät, säkkituolit, vitriinit, kaapit, peilit, naulakot, työtuolit ja matot löytyvät kaikki samasta osoitteesta. Tilaus voidaan tehdä helposti kotoa käsin. Tuotemerkkejä on lukemattomia, esimerkiksi Alsace, Miami, Celebes, Nordic, Riviera, Vienna, Windsor, Nizza, Limone, La-z-boy, Java -collection ja Melbourne kuuluvat verkkokaupan suosittuihin tuotemerkkeihin. Nettikaupasta löytyvät myös kodintekstiilit sekä kaikki lemmikin tarvikkeet edullisesti. Lasten huoneeseen voidaan hankkia uutta ilmettä ja lasten omalla osastolla tutustutaankin kirjaviin ja hauskoihin huonekaluihin ja tuotteisiin. Verkkokaupan tarjoamat tuotteet ovat kaikki korkealaatuisia ja arvostettuja merkkituotteita, ja asiakas saa miellyttäviä kokemuksia verkkokaupan käytöstä ja nopeista, luotettavista kuljetuksista. Moni on varmasti harkinnut kotinsa uudelleen sisustamista, mutta siihen ei yksinkertaisesti ole ollut riittävästi tarjolla aikaa? Kannattaakin tutustua verkkokaupan anteihin, tehdä tilaus ja hämmästyä nopeista tilauksista, jotka tuodaan kätevästi kotikynnykselle. Aikaa on nyt enemmän, mikä mahdollistaa keskittymisen arjen askareihin ja viettämään laatuaikaa perheen kanssa. Green1-verkkokauppa haluaa olla apuna jokaisen asiakkaansa arjessa sekä juhlassa ja täyttää enemmän ja enemmän suomalaisia koteja taatusti laadukkailla ja edullisilla tuotteillaan. Kannattaa tutustua valikoimaan, verkkokaupan helppouteen, asiakaspalveluun ja uunituoreisiin tarjouksiin jo tänään ja oppia kuinka helppoa sisustaminen voi olla!

Netistä tilaaminen on nopeaa ja luotettavaa

Ostosten tekemistä voidaan nopeuttaa luomalla kätevät verkkotunnukset green1.fi-sivustolle. Kun tunnukset on luotu, tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin ja seuraavalla kerralla tilauksen jättäminen on entistä nopeampaa ja vaivattomampaa. Green1:sta muodostuu nopeasti arjen korvaamaton apulainen, kun kaikki ostokset voidaan tehdä kotikoneelta. Kaupassa vierähtää kyllä tunti jos toinenkin tuoteuutuuksien parissa. Toimituskulut ovat edulliset ja tuotteet tuodaan toivomuksesta kotiovelle asti. Tilaus voidaan maksaa heti verkossa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Myös Jousto- ja Collector-rahoitukset ovat asiakkaan saatavilla. Myös laskulla tai ennakkomaksulla maksaminen onnistuu. Verkkokaupassa asiointi on joustavaa ja vaivatonta, ja ostokset voidaan tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Verkkokaupan avulias asiakaspalvelu palvelee puhelimitse tai sähköpostitse. Sivustolta löytyvät myös uusimmat tarjoukset ja alennukset. Ostoksille lähteminen kannattaa siis jo tänään!

Green1 on verkossa toimiva tavaratalo, joka tarjoaa rottinki- ja pihakalusteet, sohvat, lasten huonekalut ja matot. Tunnetut tuotemerkit tuovat laatua ja varmuutta ostosten tekoon, ja verkkokaupan tarjoamia merkkejä ovat esimerkiksi Alsace, Miami, Celebes, Nordic, Riviera, Vienna, Windsor, Nizza, Limone, La-z-boy, Java -collection ja Melbourne. Nopeat toimitukset ja joustavat maksutavat tekevät tilaamisesta vaivatonta ja kätevää.

Eteläranta 2, 70820 Kuopio, Suomi
Y-tunnus: 1844934-0