Shopping4net

Shopping4net

shopping4net
Päätason tuotekategoriat

Shopping4Net-verkkomyymälä on erikoistunut piilolinssien ja piilolinssinesteiden myyntiin. Yritys tarjoaa omien sanojensa mukaan Euroopan laajimman valikoiman erilaisia piilolinssejä. Kattavasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyvät myös erilaiset kauneudenhoitotuotteet, ravintolisät, leikkikalut ja sisustustuotteet. Toimisto- ja kotikäyttöön myydään myös monenlaiset, hyödylliset tulostustarvikkeet. Kosmetiikkavalikoimassa on huomioitu suositut huippumerkit, kuten Lancôme, Hugo Boss, Gucci ja Armani.

Suuremmat tilaukset kannattavat, sillä yli 60 euron ostoksiin verkkomyymälä tarjoaa ilmaisen toimituksen. Vieläkin paremman diilin voi saada käyttämällä netistä saatavia alennuskoodeja. Ennen seuraavaa nettiostosreissua kannattaa siis käydä osoitteissa alennuskoodeja.fi.

Shopping4net – Piilolinssit kätevästi netistä

Shopping4net-verkkomyymälä on kasvanut kovaa vauhtia ja se toimii nykyään jo 12 maassa. Tämän e-kaupan valttikortti on sen todella kattava valikoima piilolinssejä. Asiakas voi valita useasta vaihtoehdosta niin kertakäyttölinssit, kuukausilinssit kuin päivälinssitkin. Värjättyjen linssien avulla voidaan nopeasti muuttaa ulkonäköä ja luoda jännittävä kokonaisuus juhliin tai bileisiin. Muita linssivaihtoehtoja ovat moniteholinssit tai tooriset linssit. Mikä parasta, Shopping4netin merkkituotteet ovat peräti 40-60 % edullisempia kuin muissa myymälöissä. Nopeat toimitukset takaavat parhaan laadun ja säästävät samalla niin aikaa kuin rahaa. Verkkomyymälästä löytyvät usean tunnetun valmistajan linssit. Oli kyseessä sitten Focus Dailies, Johnson&Johnson tai Biomedics, osoitteesta Shopping4net.fi saat kaikki johtavat laatumerkit edulliseen hintaan. Linssejä valittaessa kannattaa myös tarkistaa kausiluontoiset kampanjat ja tarjoukset.

Tuotteet kotiin ja kauneudenhoitoon samasta paikasta

Netistä ostaminen säästää aikaa ja onnistuu kätevästi muutamalla klikkauksella. Shopping4net tarjoaa erinomaisen valikoiman kauneudenhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Sivuilta voi poimia lukuisia laadukkaita tuoksuja, meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Terveellistä elämäntapaa noudattavat voivat valita kattavasta valikoimasta ravintolisiä moneen eri tarkoitukseen. Fitness-osion alle on listattu niin proteiinituotteita, vitamiinivalmisteita kuin treenivälineitäkin. Myös luontaistuotteiden ystäville löytyy laaja valikoima tutkittuja ja turvallisia valmisteita. Toinen suuri osio pitää sisällään kotiin ja sisustukseen liittyvät tuotteet. Nettishoppaaja voi valita tyylikkäitä ratkaisuja esimerkiksi kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen ja keittiöön. Ennestään laajaa valikoimaa täydentävät erilaiset muodikkaat valaisimet ja laadukkaat tekstiilit.

Lapsillekin tämä virtuaalinen tavaratalo tarjoaa useita houkutuksia. Verkkomyymälän leluvalikoima kuuluu Euroopan suurimpiin ja pitää sisällään laadustaan tunnettuja nimiä, kuten Mattel, Fisher Price ja LEGO Duplo. Kaikissa leikkikaluissa on huomioitu erityisesti niiden turvallisuus ja korkea laatu.

Toimisto- tai kotikäyttöön Shopping4netin verkkomyymälä tarjoaa korkealaatuiset mustepatruunat ja värikasetit. Laatutuotteet tulevat tuotetakuulla.

Parhaat säästöt netistä alennuskoodeilla Netistä tilaaminen on helppoa ja nopeaa verkkomyymälän selkeän navigaation ja tarkkojen ohjeiden ansiosta. Mikäli tuotteeseen tai tilaukseen liittyen herää kysymyksiä, nopea apu löytyy asiakaspalvelusta. Siihen voidaan ottaa yhteyttä tarvittaessa sekä puhelimitse että sähköpostitse. Numeroon 0800 9 18486 voi soittaa klo 9-17 välisenä aikana. Palvelu on suljettu lounastauon aikana klo 13-14. Kirjalliset kyselyt voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: info@shopping4net.com. Tuotteilla on myös 14 päivän palautusoikeus, mikä lisää joustavuutta. Vaikka Shopping4net tarjoaa monet tuotteet huippuedulliseen hintaan, kannattaa myös hyödyntää erilaisia alennuskoodeja tai -kuponkeja. Ne mahdollistavat entistäkin suuremmat säästöt ja tekevät netissä shoppailusta todella kannattavaa. Sivustot kuten alennuskoodeja.fi ja alennus.fi ovat hyviä osoitteita alennuskoodien löytämiseen.

Shopping4Net lyhyesti

  • Shopping4Net on laajan valikoiman verkkotavaratalo, joka tarjoaa Euroopan suurimman valikoiman piilolinssejä huippuedulliseen hintaan. Sivuilta löytyvät myös tuotekategoriat kauneudenhoito, luontaistuotteet, ravintolisät ja tulostustarvikkeet. Edullisten hintojen ja nopean toimituksen ansiosta ostosten teko netissä on erityisen kannattavaa.
  • Toimitusaika: Ennen klo 14 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä postissa.
  • Toimitustapa: posti.
  • Maksutavat: luottokortit, lasku, asiakastilin kautta, Paypal.
  • Toimituskulut: 4,90 euroa tai 9,90 euroa, ilmaiset toimitukset yli 60 euron tilauksiin.
Göteborg, Ruotsi
Y-tunnus: 0