Lenson

Lenson

lenson
Päätason tuotekategoriat

LensOn on vuonna 2004 perustettu optiikan verkkokauppa, joka on tullut tunnetuksi erityisesti laajoista piilolinssivalikoimistaan. Sen päätoimipaikka on Tukholmassa. Verkkokaupasta löytyy niin kertakäyttölinssejä, viikkolinssejä, moniteholinssejä, kuukausilinssejä kuin värillisiä piilolinssejäkin. Edustettuina ovat kaikki tärkeimmät piilolinssivalmistajat, kuten Ciba Vision, Johnson & Johnson ja CooperVision. Myös optikkoliikkeiden omia piilolinssimerkkejä vastaavia tuotteita on tarjolla. Vastaavuudet voi tarkistaa kätevästä muunnostaulukosta. Lisäksi tarjolla on erilaisia piilolinssitarvikkeita, kuten laadukkaita piilolinssikoteloita ja linssinesteitä, sekä suolaliuosta. Jokaisesta piilolinssimerkistä on tarjolla useita eri vahvuuksia, joukossa on myös vähän harvinaisempia voimakkuuksia. Vaikka LensOn on tullut tunnetuksi nimenomaan edullisista piilolinsseistään, sen valikoimiin sisältyvät myös tavalliset silmälasit ja aurinkolasit sekä miehille että naisille. Kehysvalmistajien joukossa on todellisia muodin suurnimiä, kuten Prada, Dolce and Gabbana ja Calvin Klein. Sopivia silmälaseja voi verkkokaupasta etsiä esimerkiksi valmistajan, värin, kehysten muodon tai hinnan mukaan. Monista kehyksistä on saatavissa useita värivaihtoehtoja. Useimpiin aurinkolaseihin voi valita linssit eri värivaihtoehtojen joukosta. Saatavilla on myös erittäin hyvin häikäisyä estäviä polarisoituja linssejä sekä kantajansa salaperäisyyttä lisääviä peililaseja. Jos silmälasien tai aurinkolasien valitseminen tuntuu vaikealta, kannattaa lukea verkkokaupan artikkeli kasvojen muodosta ja kullekin kasvotyypille sopivista silmälaseista. Jotta asiakas osaisi valita mahdollisimman istuvat lasit, kannattaa hänen myös ottaa selvää omien kasvojensa mittasuhteista, esimerkiksi nenäsillan leveydestä ja silmien välisestä etäisyydestä. Tarvittaessa ystävällinen asiakaspalvelu auttaa vastaamaan tuotteiden valintaa ja tilauksia koskeviin kysymyksiin joko puhelimitse maanantaista perjantaihin tai sähköpostitse ihan milloin vain. Myös asiakaspalvelu-chat auttaa arkisin. Kaikki asiakaspalvelutyöntekijät ovat saaneet optikon koulutuksen ja pätevyyden piilolinssien määrittämiseen, joten asiakas saa varmasti asiantuntevaa palvelua. Piilolinssejä tai silmälaseja tilattaessa on kuitenkin hyvä olla silmälääkärin tai optikon antama resepti.

LesOnin kilpailuvalttina ovat edulliset hinnat. Uudet asiakkaat ovat oikeutettuja lisäalennuksiin. Lisäksi voi etsiä alennuskoodeja netistä. Tuotteiden tilaaminen on erittäin vaivatonta ja toimitusajat ovat lyhyet. LensOnin kanssa voi myös tehdä kestotilaussopimuksen piilolinsseistä ja piilolinssitarvikkeista, jolloin asiakas saa ennalta sovitut tuotteet määräaikoina. Näin linssit eivät pääse loppumaan eikä tilausta tarvitse muistaa uusia. Seitsemän päivää ennen tilauksen lähettämistä asiakas saa muistutuksen sähköpostiinsa kestotilauksesta. Kestotilaamiselle ei ole minimitilausaikaa, joten sen voi ilman lisäkuluja katkaista milloin vain. Jos varsinaiselle kestotilaukselle ei ole tarvetta, asiakas voi valita myös Click and Reload -palvelun, joka muistaa asiakkaan edellisen tilauksen. Näin uuden samanlaisen tilauksen voi tehdä hyvin helposti, mutta ilman kestotilauksen sitovuutta. Tilaaminen ja maksaminen LensOnista on turvallista. Maksutapoina käyvät Visa, MasterCard tai Eurocard, suoramaksu pankkitililtä tai tuotteiden mukana lähetettävä lasku. Laskusta ei peritä laskutuslisää. Piilolinssit ja niihin liittyvät tuotteet lähetetään huolellisesti pakattuina postin kautta. Useimmat piilolinssitilaukset mahtuvat postiluukusta sisään, joten ne toimitetaan suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen. Silmälasit ja aurinkolasit toimitetaan Schenkerin kuljetuspalvelun kautta. Tavallinen toimitusaika piilolinsseillä on 2-4 arkipäivää, silmälaseilla 7-12 arkipäivää ja aurinkolaseilla 3-5 arkipäivää. Toimituskulut ovat normaalisti 5 € tilausmäärästä riippumatta. Kestotilauksissa ei ole toimituskuluja toisesta toimituskerrasta alkaen, kun tilattujen tuotteiden määrä on vähintään 35 euroa.

Kooste LensOnista

  • LensOn on piilolinsseihin, silmälaseihin ja aurinkolaseihin erikoistunut verkkokauppa, jonka kilpailuvalttina on edullisuus ja laajat valikoimat.
  • Tuotteet toimitetaan postitse tai Schenkerin kuljetuspalvelun avulla.
  • Tilatuista tuotteista riippuen toimitusaika vaihtelee 2-12 arkipäivään.
  • Toimituskulut ovat yleensä 5 euroa. Yli 35 euron kestotilauksissa on ilmainen toimitus toisesta tilauksesta alkaen.
  • Useita maksutapoja: hyväksyttyjä maksutapoja ovat Visa, MasterCard, Eurocard sekä suoramaksu verkkopankin kautta ja tuotteiden mukana toimitettava lasku. Laskusta ei peritä laskutuslisää.
  • Maarianhamina
    Y-tunnus: 2223216-0