Fitnesstukku

Fitnesstukku

fitnesstukku
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 10 975 tuotetta
» Urheilu: Urheiluravinteet
AlennuskoodiAlennusVoimassa
KÄYTÄ ETUFitnesstukku tarjous: ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa.31.03.2032

Laadukkaat lisäravinteet ja dieettituotteet voi tilata edullisesti ja helposti Fitnesstukku-verkkomyymälästä. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät monenlaiset tuotteet urheilijoille, voimaharjoittelijoille ja aktiiviharrastajille. Olivat kyseessä sitten proteiinit, massanlisäystuotteet tai urheilujuomat, nettimyymälästä saadaan sopivat tuotteet moneen eri tarkoitukseen, taatusti edulliseen hintaan. Valikoimiin kuuluvat myös erilaiset urheiluvaatteet ja -varusteet, treenivälineet ja -tarvikkeet. Tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa. Useat eri maksutavat tuovat lisää joustavuutta tilaamiseen. Kun kerralla ostetaan suurempia eriä, toimitus on täysin ilmainen. Sivuston Top 50 -osio on mielenkiintoinen, koska siinä listataan käyttäjien suosituimmat merkit ja tuotteet.

Fitnesstukku.fi – Oikea osoite voimaharjoitteilijoille

Vuonna 1996 Ruotsissa perustetun yrityksen historiassa näkyy selkeästi kahden perustajan kiinnostus voimaharjoittelua ja terveellistä elämäntapaa kohtaan. Perustamisajankohtana markkinoilta löytyi pelkästään kalliita, ulkomaalaisia lisäravinteita, eikä ainuttakaan kotimaista vaihtoehtoa. Tästä liikeidea sai alkunsa. Tarkoituksena oli luoda ruotsalaisia tuotteita, jotka olivat edullisia ja joita voitiin tilata kätevästi netin kautta. Valikoimista löytyi nopeasti suosiota kasvattava, oma tuotemerkki Star Nutrition, mutta myös muita merkkejä. Ajan myötä myymälän valikoimaan lisättiin muitakin tuoteryhmiä, kuten treenivarusteita sekä vaatteita. Ruotsissa vuodesta 1998 lähtien toiminut nettimyymälä on saavuttanut johtoaseman lisäravinteiden ja urheilutuotteiden puolella. Konsepti on levinnyt myös muihin maihin, kuten Tanskaan, Suomeen ja Saksaan. Syitä suureen menestykseen ovat laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi yrityksen asiakaslähtöisyys ja laatutietoisuus.

Fitnesstukku tarjoaa monipuolisia kokemuksia treenin maailmasta

Fitnesstukku.fi lanseerattiin Suomessa vuonna 2013. Nettimyymälän laajasta valikoimasta löytyy tuotteita useaan eri käyttötarkoitukseen. Lisäravinnekohtaan on listattu erilaiset tuotteet, kuten aminohapot, proteiinit, rasvanpolttajat ja patukat. Urheilija voi valita myös laajasta valikoimasta piristäviä tai rasvaa polttavia energiajuomia. Jos tavoitteena on massanlisäys, erilaiset massanlisäykseen tarkoitetut jauheet ovat oiva ratkaisu. Proteiini- tai hiilihydraattipitoiset valmisteet lisäävät lihasmassaa ja auttavat palautumisessa. Mikäli kovan treenin seurauksena syntyy lihas- tai nivelkipuja, löytyy niillekin omat erikoistuotteet. Kattavasta valikoimasta löytyy monta ennaltaehkäisevää valmistetta, joiden avulla myös rankka treeniohjelma onnistuu ilman kipuja. Energiapitoiset patukat kulkevat kätevästi mukana niin salilla kuin ulkona urheillessa. Patukat toimivatkin erinomaisena välipalana. Erilaiset vitamiini- ja mineraalivalmisteet täydentävät hyvin ruokavaliota ja sopivat koko perheen käyttöön. Valikoimassa on huomioitu myös erityinen, raskauden ja imetyksen aikainen vitamiinintarve.

Tuotteet huippukuntoon edullisesti netistä

Tilaaminen Fitnesstukku.fi:stä on helppoa ja turvallista. Selkeän ylävalikon ja hakutoiminnon avulla erilaiset tuotekategoriat, kampanjat ja suosituimmat tuotteet löytyvät kätevästi. Tuotteita voidaan hakea tuotemerkeittäin, jolloin oman suosikkituotteen löytäminen onnistuu nopeasti. Big Buy -osiossa on listattu suurempia tuote-eriä, jotka ovat erityisen edullisia. Säästöpakkaukset soveltuvat hyvin ammattilaisille tai suurempaan kotitalouteen, jossa urheilijoita on useita. Outlet-osioon on listattu varastosta poistuvia tuotteita huippuedulliseen säästöhintaan. Näiden tuotteiden kohdalla pätee ”Nopeat syövät hitaat” -periaate, eli valinta kannattaa tehdä nopeasti. Toinen kätevä tapa tehokkaaseen säästämiseen on alennuskoodien käyttö. Niitä voi katsoa netistä esimerkiksi osoitteesta alennuskoodeja.fi ja alennus.fi. Tilauksen yhteydessä annettava koodi alentaa tuotteen loppuhintaa entisestään. Mikäli jokin asia askarruttaa, asiakaspalvelu tarjoaa nopean avun. Soittamalla numeroon 09-329 61 004 voidaan saada vastaus niin tuotetta, toimitusta kuin maksutapaa koskeviin kysymyksiin. Puhelinaika on: Ma-To: 9-18 (suljettu 12:30-13:30) ja Pe: 9-17 (suljettu 12:30-13:30)

Kooste Fitnestukku.fi

  • Fitnesstukku on lisäravinteisiin ja dieettituotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Myymälän kattavasta valikoimasta löytyvät monipuoliset vitamiinit, proteiinit, lisäravinteet ja urheilujuomat.
  • Toimitusaika: 3-5 päivää
  • Toimitustapa: posti, nouto
  • Maksutavat: verkkopankki, luottokortit, lasku, Klarna tili, “Osta nyt, maksa myöhemmin” - kampanjatarjous (voimassa vain tiettyjen kampanjojen yhteydessä).
  • Toimituskulut: Alle 75 euron tilausten toimitusmaksu on 7 euroa. Ilmaiset toimitukset yli 75 euron tilauksiin.
  • Fitnesstukun löydät myös facebookista.
Lönnrotinkatu 19, 00120 Helsinki, Suomi
Y-tunnus: 556564-4258