Renkaatvaihtoon

Renkaatvaihtoon

renkaatvaihtoon

Renkaatvaihtoon.fi eli entinen Tyremate on nimensä mukaisesti oikea osoite erilaisten renkaiden ostoon. Verkkomyymälän laajasta valikoimasta erilaiset talvirenkaat, kesärenkaat ja vanteet voi ostaa peräti 40 % edullisemmin. Kätevän ja nopean kotiinkuljetuksen ansiosta tilaaminen netistä on erityisen aikaa säästävää. Kun tuotteita haetaan nettimyymälän hakukoneen avulla, ne ovat taatusti sopivia. Tarvittavat tiedot onnistuneen haun tekoon ovat automerkki, malli, vuosimalli sekä moottorimalli. Kysymysten ilmaantuessa ammattimainen asiakaspalvelu neuvoo oikeiden renkaiden ja tuotteiden valinnassa. Alennuskoodeja tai -kuponkeja käyttämällä auton renkaidenvaihto onnistuu entistäkin edullisemmin. Vierailu osoitteissa alennuskoodeja.fi ja alennus.fi kannattaa, sillä auton varustaminen saattaa muuttua vieläkin halvemmaksi.

Renkaatvaihtoon.fi – laadukkaat renkaat ja vanteet netistä

Renkaatvaihtoon.fi-verkkomyymälä perustettiin vuonna 2002. Pohjoismaiden suurimmaksi rengas- ja vannetoimittajaksi kasvanut yritys toimii nykyisin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kattavasta, yli 50 000 tuotteen valikoimasta löytyvät markkinoiden johtavat nimet, kuten Michelin, Pirelli, Nokian Renkaat ja monet muut laatutuotteet. Alhaiset hinnat saavutetaan suurilla volyymeillä ja kuluja säästävän nettikonseptin avulla. Yrityksen sivuilta löytyy myös paljon hyödyllistä tietoa renkaiden valinnasta sekä erilaisia rengastestejä. Verkkomyymälän suuria etuja ovat tilaamisen joustavuus ja helppous. Valtavasta keskusvarastosta löytyvät sopivat tuotteet kaikenlaisiin autoihin. Mikäli tuotteiden toimitus on tilattu yhteistyöverstaalle, ammattimainen asennus onnistuu samalla kätevästi. Esimerkiksi talvirenkaat voidaan näin asennuttaa kätevästi heti tilauksen yhteydessä, ja turvallinen ajaminen talvisäällä on taattua. Muulloin renkaat toimitetaan suoraan haluttuun osoitteeseen.

Johtavien valmistajien merkkituotteet osoitteesta Renkaatvaihtoon.fi

Renkaiden ja vanteiden ostaminen on helppoa myös ilman kokemusta. Asiakaspalvelu auttaa löytämään omaan ajoneuvoon sopivat talvi- tai kesärenkaat. Talvirenkaille Renkaatvaihtoon.fi myöntää myös hinta- sekä asiakastyytyväisyystakuun. Talvirenkaiden osto tulee ajankohtaiseksi aina talven lähestyessä. Autoon voidaan tarpeen mukaan valita nastalliset renkaat tai kitkarenkaat. Ensimmäiset toimivat hyvin lumella ja jäällä. Jos tiet ovat jäättömiä, kitkarenkaat ovat parempi vaihtoehto. Etenkin sijainti ja sääolosuhteet ratkaisevat oikeiden renkaiden valinnassa. Merkin valinnassa apua voi hakea suosituksista ja erilaisista testituloksista. Pohjoismaissa tunnetuimmat ja suosituimmat talvirengasmerkit ovat muun muassa Continental ja Gislaved, Nokian Renkaat, Pirelli ja Goodyear. Kesärenkaita ostaessa kannattaa pitää mielessä, että niiden kuluminen on yhteydessä sijaintiin autossa. Valintaa tehdessä kannattaa siis huomioida, onko kyseessä takavetoinen vai etuvetoinen auto. Renkaiden kunnon voi tarkistaa kuvion syvyydestä. Lain mukaan sen kuuluu olla vähintään 1,6 mm.

Tilaaminen netistä on helppoa ja edullista

Renkaatvaihtoon.fi-verkkomyymälän asiakaspalvelun tavoittaa tarvittaessa puhelimitse numerosta 09 424 510 58. Asiakaspalveluun voi luoda kontaktia myös verkkosivujen yhteydenottolomakkeella. Rengasapuun voi soittaa myös silloin, kun renkaiden valinta tuntuu vaikealta. Tilaaminen netistä on kuitenkin helppoa selkeän ylävalikon ja hakutoiminnon avulla. Käteviä maksutapoja löytyy useita. Tuotteet voidaan maksaa joko kortilla, laskulla tai verkkopankissa. Lisää joustavuutta tarjoavat 12–36 kk:n osamaksut. Halutut tuotteet toimitetaan joko läheiseen yhteistyöverstaaseen tai suoraan kotiovelle. Toimitus tapahtuu DHL-kuljetuspalvelun kautta. Lisää alennusta jo ennestään edullisiin hintoihin tuovat erilaiset alennuskoodit ja -kupongit. Niitä käyttämällä seuraavien renkaiden hankinta voi olla vieläkin edullisempaa. Löytöjä voi tehdä myös sivuston outlet-osiosta, josta löytyy monenlaisia tarjoustuotteita.

Renkaatvaihtoon.fi lyhyesti

  • Renkaatvaihtoon.fi on yksi suurimpia rengasalan verkkokauppoja. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät johtavien valmistajien laadukkaat renkaat ja vanteet edulliseen hintaan. Nopea toimitus ja erinomainen asiakaspalvelu takaavat onnistuneen ostokokemuksen.
  • Toimitusaika: yleensä 3-10 päivän välillä. Riippuu tilattavista tuotteista ja niiden saatavuudesta.
  • Toimitustapa: DHL
  • Maksutavat: Luottokortti, lasku (14 päivän maksuaika), suoramaksu nettipankissa, jälkivaatimus. Koroton osamaksu 12 kuukauteen asti. Osamaksu 36 kuukauteen asti.
  • Toimituskulut: Rengas 9e/kpl ja 36e/4kpl; Vanne 9e/kpl ja 36e/4kpl; Rengas ja vanne 9e/kpl ja 36e/4kpl.
Tukholma
Y-tunnus: 2265026-6