Cellbes

Cellbes

cellbes
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 9 433 tuotetta
» Muoti: Vaatteet
AlennuskoodiAlennusVoimassa
KÄYTÄ ETUCellbes.fi tarjous: tilaa uutiskirje. niin saat 10€ shoppailurahaa.31.03.2029


Cellbes on vuonna 1954 perustettu vaatteisiin ja kodintekstiileihin erikoistunut yritys. Sen nettikaupan valikoimissa on vaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lisäksi se myy kenkiä, asusteita, alusvaatteita sekä kodintekstiilejä ja koristeita. Cellbesin kilpailuvalttina on sen myymien vaatteiden laaja kokovalikoima. Naisten koot vaihtelevat välillä 34-64, miesten koot välillä 4-14. Vaatemallistot ovat laajoja. Naisille löytyy päällepantavaa ihanista alusvaateseteistä aina rentoihin rantavaatteisiin ja pukeviin päällysvaatteisiin. Miesten valikoimasta löytyy puolestaan kaikkea uimashortseista tyylikkäisiin nahkatakkeihin. Pikkulapsia hemmotellaan tarjoamalla kaikkea mukavista jumpsuiteista hienoihin prinsessamekkoihin ja juhlapukuihin. Lähes kaikkia tuotteita saa monissa eri väreissä, joten niistä voi valita omaan ihonväriin tai mieltymyksiin parhaiten sopivan värin. Koti-osiosta löytyy muun muassa ilmavia verhoja, mattoja, pöytäliinoja ja huonekalupäällisiä, joilla saa uutta ilmettä vaikkapa kulahtaneelle sohvalle. Vaatteiden ostaminen netistä voi tuntua hankalalta ajatukselta, mutta on kaikkea muuta. Upeat tuotekuvat houkuttelevat selailemaan verkkokaupan valikoimaa, ja informatiiviset tuotekuvaukset helpottavat sopivien tuotteiden löytämistä. Verkkokauppa on erittäin helppokäyttöinen, ja tuotteiden selaileminen ja hakeminen helppoa. Tuotteita voi hakea esimerkiksi hakusanoin. Jos oma vartalotyyppi ei ole tiedossa, tai sopivien vaatteiden löytäminen tuntuu muuten vaikealta, kannattaa vilkaista verkkokaupan vartalotyyppiopasta. Se esittelee erilaiset naisten vartalotyypit ja antaa käytännöllisiä vihjeitä oikein leikattujen vaatteiden valitsemiseen. Nettisivuilla on myös ohjeita ja kokolaskuri, jotka helpottavat valitsemaan oikeat rintaliivit. Apua valinnanvaikeuteen voi etsiä myös lukemalla muiden asiakkaiden tuotearvosteluita ja kokemuksia. Verkkokaupan sivuilta löytyvät lisäksi kattavat kokotaulukot ja tuotteiden hoito-ohjeita. Jos tilatut tuotteet eivät kuitenkaan miellytä, tai koko ei ole osunut kohdalle, on tuotteiden palauttaminen erittäin yksinkertaista. Palautus- ja vaihtoaika on 14 päivää. Jos asiakas ilmoittaa halustaan palauttaa tilaamansa tuotteet, palauttamisesta ei peritä lisäkustannuksia. Cellbesin avulias asiakaspalvelu neuvoo mielellään tuotteita ja niiden tilaamista koskevissa kysymyksissä joko puhelimitse tai nettisivuilta löytyvällä kätevällä yhteydenottolomakkeella.

Tekstiili- ja vaatekauppa Cellbes

Verkkokaupassa maksaminen on erittäin joustavaa ja helppoa. Vähimmäistilaussumma verkkokaupasta on 9 euroa. Asiakas voi valita maksutavaksi laskun, käteismaksun noudon yhteydessä, postiennakon tai maksun Cellbes-tilin kautta. Cellbes-tilin kautta on myös mahdollista saada lainaa jopa 3000 euroa ilman vakuuksia. Tilin kautta myös osamaksut jopa 36 kuukauden maksuajalla onnistuvat. Lisäksi asiakas voi pitää vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jolloin lainanlyhennystä ei tarvitse suorittaa. Myös tilausten toimitustapoja on useita. Asiakas voi valita, haluaako hän tilauksensa postilähetyksenä lähimpään postin palvelupisteeseen tai SmartPost-automaattiin vai noutaako tilauksen itse. Postin kautta toimitetuissa tilauksissa lähetyskulut ovat aina 6 euroa. Ennen lopullisen tilauksen tekemistä kannatta vielä katsoa uusimmat tarjoukset ja etsiä netistä alennuskoodeja. Niitä voi löytyä esimerkiksi alennus.fi:n tai alennuskoodeja.fi:n sivuilta. Jos ostopäätöstä on vielä mietittävä, kannattaa painaa Cellbesin verkkokaupan sivuilta löytyvää Suosikkini-nappulaa, jotta suosikkituotteet löytyvät myöhemminkin. Napsautukseni-painikkeen alta löytyy tietoja asiakkaan viimeksi katselemista tuotteista. Eri tuotteiden vertaileminen keskenään onnistuu siis siltä osin helposti.

Tiivistelmä Cellbesistä

  • Cellbes on vuonna 1954 perustettu ruotsalainen yhtiö, joka myy verkkokaupassaan naisten-, miesten- ja lastenvaatteita, asusteita, kenkiä ja kodintekstiilejä. Laajasta valikoimasta löytyy kaikkea alusvaatteista päällystakkeihin.
  • Joustavaa maksamista ja jopa luottoa
  • Cellbes tarjoaa asiakkailleen useita eri maksuvaihtoehtoja. Maksaminen onnistuu postiennakolla, laskulla, käteisellä tai Cellbes-tilin kautta. Cellbes-tilille voi saada luottoa, jonka enimmäismäärä on 3000 euroa. Cellbes-tilin kautta maksamien osamaksuina onnistuu, enimmäismaksuaika on 36 kuukautta.
  • Cellbesin Facebook -sivut löydät täältä.
  • Tuotteet toimitetaan asiakkaille postipakettina lähimpään postin palvelupisteeseen tai SmartPost-automaattiin. Myös tuotteiden noutaminen itse on mahdollista.
  • Toimituskulut ovat aina 6 euroa tilauksen määrästä riippumatta. Käteisellä maksettaviin tilauksiin lisätään toimituskulujen (6 €) lisäksi 4 €:n ennakkomaksu.
Helsinki
Y-tunnus: 1031286-8