Lekmer

Lekmer

lekmer
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 61 139 tuotetta
» Lapset: Lelut ja lastentarvikkeet
AlennuskoodiAlennusVoimassa
KATSO KOODI SIVUILTALekmer alekoodilla lunasta jopa -30€ alennuskoodi.31.10.2019
KÄYTÄ ETULekmer tarjous: haalarit. lelut ja lastenhuoneen sisustus jopa -30%.31.10.2019
Päätason tuotekategoriat

Leikkikalujen suurkauppa Lekmer toimii netissä verkkokauppana. Lelut löytyvät kaikenikäisille lapsille. Tuotteet voidaan siis tilata helposti ja vaivatta netistä. Lekmer tarjoaa myös turvaistuimet, lastenvaunut, turvallisuutta edistävät tuotteet, kantoistuimet, tuolit, aterimet ja lautaset... eli kaiken, mitä lapsiperhe saattaa avukseen kaivata. Tuhannet kekseliäät ja hauskat lelut viihdyttävät ja opettavat vauvoja sekä varttuneempia lapsia leikin avulla. Tunnetut tavaramerkit, kuten Knorr Baby, Avent, 2me, Chicco, Brio, Britax, Mountain Buggy, Skip hop ja Trille tuovat ostoksia tekevälle lähes loputtoman valikoiman tekstiilejä, tutteja ja tuttipulloja, leluja sekä muita lastenhoidon tarvikkeita. Myös lastenhuone saa uutta ilmettä sisustukseen, kun käytännölliset ratkaisut hankitaan suoraan Lekmeren monipuolisesta lastenliikkeestä. Kannattaa antaa kasvavalle lapselle hänen tarvitsemiaan kokemuksia leikin ja turvallisten välineiden avulla. On siis aika käydä ostoksille Lekmerin laadukkaaseen verkkokauppaan jo tänään.

Monipuoliset, turvalliset tuotteet Lekmeristä

Jokaisella lapsella on omat suosikkinsa, mitä tulee leikkimiseen ja leluihin. Lekmer tarjoaa tunnetut tuotesuosikit, kuten Angry Birds, Disney, Kettler, Lego, Stiga, Micki, Lundby ja Smoby. Lelut ovat kaikki taatusti laadukkaita, ja liikkeestä löytyy aina uutta ja innostavaa lapsen leikkien maailmaan. Lastenmyymälä Lekmer panostaa laatuun ja tarjoaa tuotteet aina edulliseen hintaan. Myymälä toimii vain verkkokauppana ja onkin yksi suurimpia verkossa toimivia lastenmyymälöitä. Verkkomyymälä Lekmerestä löytyvät myös sisustus- ja askartelutuotteet perheen pienemmille. Lastenhuone täyttyy nopeasti merkkituotteista, kuten Pabobo, Rice, Lego, Majvillan, Skip hop, Babybjörn, Pumpkin, Roommate ja Silly u. Vaatteiden hankkiminen vauvoille ja lapsille onnistuu myös samassa osoitteessa. Nettimyymälästä saa oikeastaan mitä vain lasten arjessa ja juhlassa tarvitsemia tuotteita. Kannattaa myös tutustua Lekmerin peli- ja viihdeosastoon. Sieltä löytyvät hauskat seurapelit tuomaan koko perheen yhteen. Lekmer on mainio paikka odottavalle vanhemmalle löytää kaikki tarvitsemansa uutta perheenjäsentä varten. Kaikki tarvikkeet, vaatteet ja lelut löytyvät yhdestä ja samasta osoitteesta, joten myös tavarat, joita ei olla tultu ajatelleeksi hankkia, löytyvät. Jokainen vanhempi tarvitsee apua joskus, ja kaikki haluavat säästää aikaa perheelleen. Monilapsisen perheen saattaa olla haastavaa lähteä ostoskeskukseen. Pienen vauvan kanssa liikkuminen voi olla joskus hankalaa. Verkkokaupassa asiointi on aina vaivatonta ja aikaa säästävää. Tuotteet on helppo löytää hakutoimintojen ja osastojen avulla, ja ostokset voidaan tehdä yhdessä lasten kanssa. Lekmeressä asiointi käy kuin lasten leikki!

Miksi tehdä ostoksia Lekmer verkkokaupassa?

Kun ostokset tehdään kätevästi kotoa käsin, säästetään perheen kallisarvoista aikaa ja samalla kaikki tuotteet löytyvät varmasti edulliseen hintaan. Toimitukset ovat nopeita, ja ilmaisen toimituksen saa yli 100 euron tilauksille. Asiakaspalvelu auttaa ostosten kanssa kätevästi sähköpostin välityksellä. Maksuvälineitä on useita, ja valita voi luotto- ja pankkikorttien, laskun tai nettipankin välillä. Kauppa noudattaa 365 päivän vapaata kauppaa. Alennukset ja alennuskoodit löydät suoraan Lekmerin omilta kotisivuilta osoitteessa lekmer.fi. Kun käydään ostoksilla nettikaupassa, hankitaan mukavia ja turvallisia kokemuksia. Toimituksia on helppo seurata kätevästi netissä, ja tilaus voidaan jättää mihin tahansa vuorokauden aikaan, kotoa poistumatta. Kiireisen lastenperheen arjen pelastaa, kerta toisensa jälkeen, edullinen ja laadukas Lekmer-verkkokauppa. Kannattaa tulla tutustumaan hauskoille ja monipuolisille sivuille jo tänään.

Lekmer tarjoaa lapsiperheille kaikki tuotteet vaatteista leluihin, helposti ja edullisesti, yhdestä ja samasta verkkokaupasta. Lekmerin hinnat ovat aina halvat, koska liike toimii vain verkossa. Lukemattomat tunnetut tuotemerkit takaavat laadukkaat ja turvalliset tuotteet. Sisustaminen, vaatteet, leikki, matkustaminen, nukkuminen, syöttäminen ja hauskanpito onnistuvat helposti joka päivä Lekmerin turvallisilla ja kekseliäillä tuotteilla. Nopeat toimitukset ja kätevät maksutavat antavat mahdollisuuden keskittyä enemmän elämän tärkeimpään asiaan eli perheestä nauttimiseen. Tutustu myös Lekmerin Facebook-sivuihin.

Malmö, Ruotsi
Y-tunnus: 2342461-5