Reima

Reima

reima

Vaivaton.com auttaa sinua perheen pienimpien vaatevalinnoissa. Kaikki tietävät, kuinka nopeasti lapset kasvavat ja kuinka paljon aikaa ja energiaa kuluu lasten vaatekaapin päivittämiseen. Lasten kasvutahti on aivan uskomaton ja vaatteitten kulutus aivan omaa luokkaansa. Vaivaton.com on virtuaalinen kauppakeskus netissä. Vaivaton.com ei itse myy tuotteita, vaan myynnistä huolehtivat tuotteita edustavat kaupat verkkosivuilla. Reima-tuotemerkki löytyy edustettuna vaivaton.comin nettisivuilla. Reima on suomalaisten kestosuosikki jo monen vuosikymmenen takaa. Ensimmäiset vaatteet valmistettiin Reiman tehtaassa Kankaanpäässä jo vuonna 1944. Jo silloin tavoitteena oli valmistaa hinta-laatusuhteeltaan hyviä vaatteita, jotka kestäisivät käyttöä maalaismaisemissakin. Reima-yritys valvoo tarkkaan tuotantoaan tehtaissa ympäri maailmaa. Yritykselle ovat lapset lähellä sydäntä, joten erityisen tarkasti valvotaan, ettei ulkomailla olevissa tehtaissa käytetä lapsityövoimaa. Vaikka vaatteet valmistetaan ulkomailla, pääasiassa Kiinassa, mallit kuitenkin suunnitellaan ja leikataan tehtaalla Kankaanpäässä.

Reima on yksi virtuaalisen kauppakeskuksen suosituimmista tuotemerkeistä. Reima-tuotemerkki on maailmalla tunnettu erityisesti laadukkaista lasten ulkovaatteista. Lasten ulkovaatteiden tulee olla lämpimiä ja sään kestäviä, jotta lapset pystyvät leikkimään ulkona talvellakin. Täällä pohjoisessa eivät lapset pärjää ulkona ilman hyvää talvihaalaria. Vanhempien ei aina ole niin helppo tietää, mikä talvihaalari on hyvä ja mikä sopii hieman huonommin meidän talviolosuhteisiimme. Sen lisäksi, että talvihaalarin tulee kestää kylmää ja olla vedenpitävä, on myös tärkeää, ettei se ole myöskään liian kallis. Parhaimmillaan lapselle joudutaan ostamaan uusi haalari joka vuosi vanhan haalarin käydessä nopeasti pieneksi. Tärkeää on myös, että haalari on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää lapsen rajuimmatkin leikit. Suosittuja Reiman tuotteita ovat myös heijastavat topparukkaset, jotka pitävät huolta myös lapsen turvallisuudesta. Heijastavat kintaat ovat tietenkin myös veden- ja tuulenpitävät sekä kestävää Reima-laatua.

Reima on asiakkaiden kokemuksista viisastuneena kehitellyt markkinoille erittäin kestävän Reimatec-materiaalin. Reimatec-kangasta käytetään korkealaatuisten Reiman haalareiden valmistuksessa. Materiaali on vedenpitävä, hengittävä ja likaahylkivä. Teipatut saumat tekevät haalareista kokonaan vedenpitävät, mikä ehkäisee veden tunkeutumisen sisälle puvun saumoista. Reimatec-asuissa on myös kaksinkertaiset tuulilistat. Lisää tietoa ulkoilupuvuista ja haalareista löytyy Reiman kotisivuilta www.reima.fi. Reiman kotisivuilla voidaan myös tutustua kattavaan tuotevalikoimaan. Tuotemerkillä on myös paljon muita lasten pukeutumiseen liittyviä tuotteita. Jatkuvasti kasvavassa valikoimassa on runsaasti erilaisia pipoja, rukkasia, jalkineita, väliasuja sekä aurinkosuojavaatteita.

Tuotteiden tilaaminen Reima.shopista on helppoa ja nopeaa. Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä palveluun, mutta usein se kannattaa. Rekisteröitymällä palveluun saadaan ajankohtaista tietoa uusiutuvista mallistoista sekä tarjouksista suoraan sähköpostiin. Rekisteröityminen on maksutonta. Verkkokaupasta tilaamalla tuotteet saadaan toimitettuna lähimpään postikonttoriin. Toimitusmaksu on vain 5,95 euroa. Yli 120 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Reima tekee yhteistyötä rahoitusyhtiö Klarnan kanssa, joka mahdollistaa tilauksen maksamisen useissa erissä. Klarna-palvelua käytettäessä tilatut tavarat maksetaan vasta niiden saavuttua. Näin toimimalla voidaan tarkastella tuotteita rauhassa kotona ja ostopäätöksen tehdään vasta tavaran saavuttua. Reiman nettikaupassa voidaan myös haluttaessa maksaa luottokortilla tai suomalaisten pankkien verkkotunnuksilla. Maksutapahtuma nähdään aina omista tilitiedoista. Ostosten maksaminen kortilla on turvallista. Ostotapahtuma on suojattu SSL-tekniikalla, mikä takaa etteivät ulkopuoliset pääse tarkastelemaan asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja.

Reiman verkkosivuilta löytyy käytännöllistä tietoa lasten pukeutumisesta. Kotisivuilla oleva kokotaulukko on varmasti ollut monelle lyömätön apuväline tilausta tehdessä. Kaikilla Reiman vaatteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilauksen mukana toimitetaan aina palautustarra, joka liimataan takaisin lähetettävän tuotteen pakkaukseen. Tuotteet tulisi palauttaa alkuperäispakkauksessaan. Palautus on maksutonta. Rahat palautetaan ostajan tilille palautettavan tuotteen saapuessa takaisin Reiman tehtaalle.

Reima verkkokauppa lyhyesti

  • Reiman kotisivuilla www.reima.fi voidaan tarkastella laajaa tuotevalikoimaa.
  • Ilmainen toimitus yli 120 euron tilauksiin.
  • Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
  • Reiman nettikaupasta tilaaminen on helppoa ja tuotteet toimitetaan muutamassa arkipäivässä.
Jämintie 14, 38700 Kankaanpää
Y-tunnus: 22042957