Zooplus

Zooplus

zooplus
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 4 934 tuotetta
» Kotiin: Lemmikit
AlennuskoodiAlennusVoimassa
Näytä etuZooplus tarjous: Saat uutena asiakkaana 10% alennusta. kun ystäväsi suosittelee zooplussaa..22.07.2020
5PRFIAFFZooplus alekoodilla 5% alennusta uusille asikkaille.31.07.2022
Päätason tuotekategoriat

Zooplus-verkkokauppa tarjoaa lemmikinomistajalle uusimmat tuoteuutuudet sekä vanhat, tutut merkit. Turvallinen ruokailu, asiaankuuluvat välineet ja käytännölliset tarvikkeet ovat jokaisen lemmikinomistajan elinehtoja, ja moni haluaa panostaa lemmikkiinsä yhtä paljon kuin omaan lapseensa. Zooplus on netissä toimiva lemmikkiliike, joka tarjoaa kattavalla tuotevalikoimallaan ratkaisut esimerkiksi herkkävatsaisen eläimen ruokavalioon. Tarjolla ovat myös vinkit ja tuotteet akvaarion ylläpitoon sekä pieneläinten jokapäiväisiin tarpeisiin. Koirien, kissojen, kanien, lintujen sekä muiden lemmikeiden ruokavalion on oltava kohdallaan eläimen hyvinvoinnin vuoksi. Zooplussasta löytyvät vaihtoehdot myös valikoivalle syöjälle, ja asiakas tutustuu helposti moniin eri tuotemerkkeihin yhdessä osoitteessa. Hintavertailu ei tule tämän helpommaksi, esillä ovat kaikki tarjoukset ja tuotevalikoima suoraan yhdellä sivustolla. Kannattaa lähteä shoppailemaan eläimen hyvinvointia edistäen. Liikkeestä löytyvät myös Zooplussan hauskat lelut, kopit ja aitaukset. Kaikki tuotteet ja tarvikkeet lemmikin jokaiseen päivään saa nyt kätevästi ja nopeasti Zooplussan edullisesta lemmikkiliikkeestä. Enää ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmaksi! Ostokset voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja näin ennättää viettämään enemmän aikaa rakkaan lemmikin kanssa.

Oikean ruokavalion tärkeys

Oikea ruokavalio on elinehto lemmikille, oli perheessä sitten koiria, kissoja, lintuja, kaloja, liskoja tai jyrsijöitä. Kaikki eläimet tarvitsevat juuri heidän elimistölleen sopivaa ravintoa, eikä vitamiineja ja mineraaleja tule unohtaa. Kannattaa tutustua Zooplussan kattavaan ruokavalikoimaan ja kokeilla käteviä tutustumispakkauksia. Näin löytyy juuri oman lemmikin vatsalle sopiva tuote. Märkä- ja kuivaruoat, purkissa tai pussissa saa tilattua kätevästi kotiovelle. Zooplussan sivuilta löytyy tärkeää tietoa ja neuvoa kaikenikäisten lemmikkien hoitoon ja ruokintaan. Samasta osoitteesta löytyy apua myös yliherkälle tai sairaalle lemmikille. Oikea ruokavalio näkyy ulospäin kauniina, hyvinvoivana turkkina sekä iloisena, tyytyväisenä olemuksena. Kaikki lisäaineet ja ravintolisät on esitelty erikseen eläinten omilla osastoilla. Terveellisen ruokavalion lisäksi löytyvät tuotteet hampaiden hoitoon. Herkut ja purulelut löytyvät edullisesti samasta osoitteesta, Zooplussan kotisivuilta. Kannattaa tutustua Zooplussan tarjoamiin kissoille ja koirille kehitettyihin erikoisruokavalioihin. Yliherkälle ja allergioista kärsivälle lemmikille löytyy laaja valikoima johtavien merkkien kehittämiä ruoka- ja herkkuvaihtoehtoja. Almo Nature, Applaws, Animonda, Bozita, Eukanuba, Happy dog & Happy cat, Hill's, Purina, Porta 21, Royal Canin ja Taste of the Wild ovat kaikki Zooplussan suosimia laadukkaita, tunnettuja tuotemerkkejä.

Zooplussa -lemmikin ja lemmikinomistajan paratiisi

Zooplussa on verkossa toimiva nettikauppa, joka tarjoaa yli 8000 tuotetta eläimille ja eläinten ystäville. Kymmenen vuoden kokemuksella verkkokauppa tarjoaa varmasti kaiken kattavan valikoiman laadukkaita, mutta myös edullisia tuotteita jokaiselle nelijalkaiselle. Verkkokaupan varastosta asiakas saa nopeasti tarvitsemansa tuotteet, eikä tilauksen tekeminen tule tämän helpommaksi. Ostoksia voi halutessaan tehdä vaikka keskellä yötä. Zooplussan sivuilla kanta-asiakkaat jakavat omia kokemuksia eri tuotteista ja tuovat korvaamatonta lisätietoa ostoksia tekevälle. Netistä tilaaminen on helppoa ja asiakas löytää aina parhaimmat hinnat ja alennukset helposti yhdeltä sivustolta. Zooplussa toimii seitsemässä eri maassa. Suomessa yli 49 €:n tilauksista ei peritä toimitusmaksua. Alle 49 €:n tilauksista peritään 4,90 €:n toimituskulut. Kotimaan tilaukset ovat perillä yleensä 4-5 työpäivän sisällä. Maksaessa voi valita pankkisiirron, PayPalin tai luottokortin väliltä. Mitä tahansa lemmikki onkaan vailla, kannattaa valita Zooplussan lemmikkiliike, joka toimittaa laadukkaat lemmikkitarvikkeet suoraan kotiovelle!

Zooplussan verkkokauppa on kymmenen vuoden kokemuksella toimiva lemmikkieläinliike, josta saa kaikki ruoat ja tarvikkeet eläimen hyvinvointiin. Kannattaa tutustua sivustolta löytyviin hyödyllisiin linkkeihin ja neuvoihin, joiden avulla voi pitää vielä parempaa huolta lemmikin hyvinvoinnista. Zooplussan nettikaupassa voi shoppailla mihin vuorokauden aikaan tahansa ja maksaa ostokset helposti pankkisiirrolla, PayPalilla tai luottokortilla.

Katso myös muut koiratarvikkeita myyvät verkkokaupat kuten Peten koiratarvike.

Munich, Saksa
Y-tunnus: 2425183-2