Stylepit

Stylepit

stylepit
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 1 043 tuotetta
» Muoti: Vaatteet
AlennuskoodiAlennusVoimassa
KÄYTÄ ETUStylepit tarjous: ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin.31.03.2029
Päätason tuotekategoriat

Stylepit on netissä oleva muotivaatteiden, asusteiden ja jalkineiden myyntiin keskittynyt sivusto, jolla on kokemusta nettimyynnistä jo yli kymmenen vuoden ajalta. Sivusto on erityisen suosittu Tanskassa. Stylepit tarjoaa laajan valikoiman muodikkaita ja korkealaatuisia merkkituotteita, ja edustettuina on useita tunnettuja valmistajia. Miehille ja naisille on tarjolla yli 400 erilaista tuotemerkkiä, ja lapsille lähes 300 tuotemerkkiä. Lisäksi valikoimassa on 148 urheilutuotteiden merkkiä. Stylepit-nettisivuilla on esitelty vaatteet, jalkineet ja asusteet selkeästi ryhmittäin, ja sivuilta voi vaivattomasti tilata myös kauneudenhoitotuotteita. Sivuilla on helppo navigoida ja halutun tuotteen löytää nopeasti tuotemerkkihaulla. Tilaaminen Stylepit-nettikaupasta on helppoa ja nopeaa. Nettikaupassa voi asioida aina kun haluaa. Tuotteiden tilaaminen netissä ja rekisteröityminen asiakkaaksi on nopeaa ja vaivatonta. Yksityiskohtaiset tilausohjeet löytyvät nettisivuilta, ja lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä Stylepit-asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse.

Maksaminen Stylepit verkkokaupassa

Stylepit-tilauksen maksaminen onnistuu turvallisesti ja vaivattomasti luottokortilla tai pankkitunnuksilla. Valittavana on myös maksuaikaa antavat Klarna-lasku tai Klarna-tili, joista löytyy lisätietoa osoitteesta Klarna.fi. Tuotteet toimitetaan luotettavasti 3-5 arkipäivän kuluessa pakettina postitse. Tilausten toimitus onnistuu kaikkiin Euroopan Unionin maihin sekä Norjaan, Grönlantiin, Islantiin, Sveitsiin ja Venäjälle.

Stylepit lyhyesti

  • Stylepit on verkkokauppasivusto, joka tarjoaa miehille, naisilla ja lapsille laajan valikoiman muodikkaita merkkivaatteita, asusteita ja jalkineita, joita voi ostaa turvallisesti netistä.
  • Toimitusaika: 3-5 arkipäivää
  • Toimitus postitse
  • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, PayPal, Klarna, tilisiirto
  • Toimitusmaksu: 4,00 € tai yli 59€ toimitukset ilman toimituskuluja
  • Kotisivu: osoitteessa Stylepit.fi. Stylepit löytyy myös Facebook-sivustolta.
Jyderup, Tanska
Y-tunnus: 2460131-0