Huippukiva

Huippukiva

huippukiva
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 2 653 tuotetta
» Viihde: Seksikaupat
AlennuskoodiAlennusVoimassa
KÄYTÄ TARJOUSHuippukiva tarjous: saat 10% alennusta kun tilaat uutiskirjeen.20.11.2032
Päätason tuotekategoriat

Huippukiva.fi on suomalainen aikuisten lelukauppa, jonka valikoimiin kuuluvat esimerkiksi seksilelut, kiihottavat asut, kondomit ja erilaiset intiimit terveystuotteet sekä vartalon koristeluun tarkoitetut tuotteet. Tuotteiden tilaaminen netistä on helppoa ja mukavaa. Verkkokaupassa on jokaisesta tuotteesta selkeitä kuvia, informatiivinen tuotekuvaus sekä aiemmin tuotteen tilanneiden asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluita. Tuotteet on verkkokaupassa jaoteltu selkeästi omiin kategorioihinsa, mikä tekee yksittäisten tuotteiden löytämisen helpoksi. Tilaukset toimitetaan asiakkaalle huomaamattomasti pakattuina, eli paketin ulkonäöstä ei voi päätellä sen sisältöä. Paketit lähetetään aina eri lähettäjän nimellä, joten myöskään lähettäjästä ei voi päätellä paketin sisältöä. Toimitustapoina on kirje, SmartPost-automaatti, paketti postiin tai toimitus suoraan asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimituskustannukset vaihtelevat valitusta toimitustavasta riippuen välillä 3,95-9,95 €. Yli 40 €:n arvoisille tilauksille voi saada ilmaisen toimituksen. Kaikissa muissa toimitustavoissa paitsi kirjeessä asiakas voi seurata lähetyksen etenemistä henkilökohtaisella lähetystunnuksen avulla. Näin asiakkaan ei tarvitse olla huolestunut siitä, liikkuuko lähetys tai milloin se oletettavasti tulee perille, sillä hän voi milloin tahansa kätevästi tarkistaa asian netistä. Normaali toimitusaika on noin 1-2 päivää. Kauppa pyrkii pitämään kaikkia tuotteita ainakin yhden kappaleen varastossa, jotta tilaukset saataisiin mahdollisimman nopeasti toimitettua. Nettikaupassa on mahdollista tehdä myös kestotilaus. Tällöin tilaus lähetetään asiakkaalle aina uudelleen valituin väliajoin. Näin esimerkiksi kondomit eivät pääse asiakkaalta loppumaan, sillä hän saa niitä tasaisin väliajoin toimitettuna. Kestotilaus on peruutettavissa milloin vain. Asiakastietoja ei koskaan luovuteta markkinointiin ilman asiakkaan suostumusta, joten asiakassuhteet pysyvät luottamuksellisina. Huippukivasta ostaminen on siis turvallista ja vaivatonta. Maksutapoina käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard ja Eurocard, verkkopankkimaksaminen sekä lasku. Useimmilla tuotteilla on palautusoikeus, jos ne ovat käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa.

Huippukiva.fi haluaa kannustaa kaikkia rohkeasti kokeilemaan uutta nautintojen saralla. Niinpä se tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden saada yhden tutustumistuotteen ilmaiseksi. Valittavien ilmaistuotteiden joukossa on esimerkiksi käteviä vibraattoreita ja jännittäviä naamioita. Tutustumistuotteiden tilaaminen ei sido sähköpostien vastaanottamiseen tai jatkotilauksiin. Jos eroottiset tuotteet eivät vielä ole tuttuja, vinkkejä voi hakea Huippukiva.fi:n Tietokulma-osiosta. Se sisältää monenlaisia vinkkejä makuuhuoneen piristykseksi niin yksin nauttiville kuin pariskunnille sekä mielenkiintoisia asia-artikkeleita esimerkiksi seksilelujen historiasta. Huippukivan laajoista valikoimista löytyy varmasti jokaisen makuun jotain. Verkkokaupasta voi tilata monia tunnettujen brändien tuotteita. Edustettuina on useita kymmeniä erotiikka-alan keskeisiä tuotemerkkejä. Esimerkiksi ruotsalainen design-erotiikkaleluistaan tunnettu Lelo ja hollantilainen oman dildon tekemiseen suunnattuja tuotteita valmistava Cloneboy edustavat erotiikkatuotteiden kärkeä niin suunnittelultaan kuin laadultaankin. Muita mielenkiintoisia poimintoja kaupan edustamista tuotemerkeistä ovat Sex in the Shower, jonka tuotteissa yhdistyvät seksi ja kylpynautinnot. AdultBodyArtin rohkeat leikkitatuoinnit mahdollistavat puolestaan ihon väliaikaisen koristelun tuhmia sänkyleikkejä tai vaikkapa uskaliaita naamiaisia varten. Valinnanvaikeuden yllättäessä myös lahjakortti on varteenotettava vaihtoehto. Kannattaa myös seurata vaihtuvia tarjouksia ja etsiä alennuskoodeja netistä. Huippukiva myöntää uutiskirjeensä tilaajille 10 % kerta-alennuksen tilauksesta.

Huippukiva tiivistetysti

  • Huippukiva on suomalainen erotiikka-alan verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluvat muun muassa seksilelut, asut, kondomit, intiimit terveystuotteet ja ihon koristeluun tarkoitetut tuotteet. Normaali toimitusaika on noin 1-2 päivää. Toimitustapoja on valittavissa useita: kirje, SmartPost-automaatti, nouto postista sekä toimitus annettuun osoitteeseen (joko Itella Express Business Day- tai Itella Express Flex -palvelu). Toimituskulut vaihtelevat valitusta toimitustavasta riippuen välillä 3,95-9,95 €. Yli 40 €:n tilauksiin voi saada ilmaisen toimituksen.
  • Helppoa maksamista
  • Maksuvälineinä verkkokauppaan käyvät luottokorteista Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard, verkkopankkimaksut suomalaisista pankeista sekä lasku, jonka maksuaika on 14 päivää.
  • Huippukiva verkkokaupan löydät facebookista täältä.