Inessa

Inessa

inessa
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 2 671 tuotetta
» Kotiin: Sisustus
AlennuskoodiAlennusVoimassa
KÄYTÄ ETUInessa sisustuskauppa tarjous: 10€ alennuskuponki yli 100€ arvosta tilanneelle.30.12.2018
SAAT KOODIN TILATESSASIInessa sisustuskauppa alekoodilla 10€ alennuskoodi kaikille yli 100 eurolla tilanneille.31.12.2020
Päätason tuotekategoriat
Altakasteluruukut
Astiasetit
Aterimet
Baaritarvikkeet
Bobles
Erikoislasit
Erikoispannut
Grillausvälineet
Grillit ja muurikat
Herätyskellot ja -laitteet
Hiustenhoito
Huonekalut
Huonetuoksut
Ilma ja terveys
Juomalasit
Juuston tarjoilu
Kahvin ja teen valmistus
Karahvit ja kaatimet
Kattilat
Kaulakorut
Kaupunkiviljely
Keittiösakset ja -pihdit
Kirkasvalovalaisimet
Kohdevalaisimet
Kokkiveitset
Koriste-esineet
Korujen säilytys
Korvakorut
Kupit ja mukit
Kylpyhuoneen matot
Kylpyhuonetarvikkeet
Kylpytakit
Kynttilänjalat ja -lyhdyt
Kynttilät ja sytyttimet
Käsivoiteet
Lahjakortti
Lakanat ja tyynyliinat
Lasten valaisimet
Lattiavalaisimet
Lautaset ja kulhot
Lehtitelineet
Leikkuulaudat
Lintulaudat ja -pöntöt
Lompakot
Maljakot ja vaasit
Matkailutarvikkeet
Matot
Maustaminen
Mausteikot
Mittarit ja vaaat
Muistikirjat
Muut
Naulakot
Neste- ja palasaippuat
Olutlasit
Ottimet
Ovikellot
Padat ja kasarit
Paistinpannut
Paloturvallisuus
Pannunaluset ja tarjottimet
Pienkoneet
Piknik ja riippumatot
Plafondit
Puhdistusaineet
Pussilakanat
Puutarhavälineet
Pyyhkeet
Pyykkikorit
Pyykkitelineet
Päiväpeitteet ja huovat
Pöytäliinat ja tabletit
Pöytävalaisimet
Radio ja audio
Rannekorut
Riippuvalaisimet
Roska-astiat
Sateenvarjot ja telineet
Saunatarvikkeet
Seinäkellot
Seinävalaisimet
Sekoituskulhot
Silitys
Sisustustarrat
Sisustustyynyt
Suihkuverhot
Suola- ja pippurimyllyt
Säilytys
Säkkituolit
Sään mittaaminen
Takkatarvikkeet
Tarjoiluastiat
Tekstiilit ja siisteys
Termokset ja kannut
Tyynyt ja peitot
Ulkolyhdyt
Ulkovalaisimet
Uunivuoat
Vaaat
Vadit ja kulhot
Valaisintarvikkeet
Valmisverhot
Valonlähteet
Vartalovoiteet
Veitsisarjat ja -tukit
Viinilasit
Viinin jäähdytys
Viinitarvikkeet
Yrttiruukut
 

Inessa-verkkokauppa on suomalainen, sisustamiseen ja kauniin kodin luomiseen erikoistunut verkkokauppa. Inessasta löytyy kansainvälisten ja myös Pohjoismaissa tunnettujen suunnittelijoiden ja brändien tuotteita. Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet onkin valittu huolella asiantuntevaa ja merkkitietoista kuluttajaa silmällä pitäen. Inessan muotitietoinen ja viimeisiä sisustusalan virtauksia seuraava tyyli sopii kaikille moderneille sisustajille. Tämän laadukkaan ja luotettavan sisustuskaupan yhtenä kulmakivenä on kuitenkin myös antaa sijaa ajattomille klassikoille, joita monet sisustajat haluavat kotinsa ilmettä korostamaan. Ja Inessan kätevästä nettikaupasta löytyvät niin kaikki klassikot kuin viimeisiä trendejä noudattavat luomuksetkin. Tavoitteena on valita huolella pohjoismaiseen makuun ja skandinaavisten kotien tyyliin sopivia design-tuotteita, jotka ovat paitsi laadukkaita, kauniita ja innovatiivisesti muotoiltuja, mutta myöskin käytännöllisiä. Ajatus Inessa-verkkokaupan takana on, että hyvä ja innovatiivinen muotoilu, joka samalla yhdistää käytännöllisyyden ja kauneuden, kuuluu kaikille. Design-tuotteiden tulisi siis olla kaikkien saatavilla, helposti, kätevästi ja edullisesti.

Inessan korkealaatuinen ja monipuolinen valikoima sisustustuotteita ja erilaisia kodin esineitä on hyvin laaja. Tarjolla on lukematon määrä sisustus- ja koriste-esineitä, joita voidaan sijoitella olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan, eteiseen, mutta myös pihalle ja parvekkeelle. Kauniiden sisustusesineiden lisäksi Inessa tarjoaa oivia ratkaisuja tavaroiden säilytykseen ja kodin siistinä pitämiseen. Verkkokaupan laajasta tarjonnasta löytyy tietenkin kaikki, mitä tarvitaan upean kattauksen luomiseen. Termoskannut, pöytäliinat ja tabletit löytyvät design-helmien joukosta kattausosastolta. Viini- ja baaritarvikkeet voidaan ostaa tyylillä Inessasta. Tarjolla on myös kuin veden kielelle herauttavat tarvikkeet rentouttaviin kahvi- ja teehetkiin. Kodinhoidosta pitävät huolen erilaiset pyykkitelineet, pyykkipussit, puhdistusaineet, huonetuoksut ja muut tarvikkeet. Eteisen ilmettä voi piristää hauskoilla, tunnettujen muotoilijoiden suunnittelemilla design-naulakoilla. Värikkäitä ja mielenkiintoisia lamppuja ja valaisimia löytyy kodin jokaiseen huoneeseen. Kaupasta saadaan myös kauniit tekstiilit moneen eri käyttötarkoitukseen. Mielikuvituksen voidaankin antaa lähteä liihottelemaan Inessa-verkkokaupassa. Upeita design-tavaroita löytyy moneen makuun ja kodin joka nurkkaan. Verkkokaupan valikoima kattaa myös käytännölliset ja kauniit tarvikkeet pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle.

Inessa-verkkokauppa on toimiva valinta

Inessa verkkokauppa on erinomainen ja kätevä valinta kodin sisustustuotteiden hankkimiseen. Nettikauppa on luotettava ja sillä on vankka asiakaskunta. Asiakkailla on runsaasti hyviä kokemuksia sisustustuotteiden ostamisesta netistä, Inessa-verkkokaupasta. Erityisen toimivaa tässä verkkokaupassa on tuotteiden selaamisen helppous ja nopeus. Hyvä hakupalvelu auttaa juuri oikeiden tuotteiden löytämisessä. Itse asiassa Inessan verkkokaupassa sopivan tuotteen löytäminen on tehty vieläkin helpommaksi. Tuotteita voidaan nimittäin hakea tutun hakupalvelun lisäksi, brändin, suunnittelijan, värin tai materiaalien perusteella. Näin verkkokaupassa navigointi on erittäin helppoa, ja haluttu tyyli tai tuotteet löytyvät käden käänteessä. Tuotteita verkkokaupasta löytyy lukemattomasti. Inessa panostaakin jatkuvasti tuotevalikoimansa uudistamiseen ja laajentamiseen. Näin tarjolla on aina uusimpien suunnittelijoiden ja kansainvälisten brändien luomuksia. Esillä kuitenkin pidetään myös ajattomia klassikkoja. Inessa-verkkokauppa on myöskin ylpeä hyvästä ja toimivasta asiakaspalvelustaan. Tilaukset käsitellään nopeasti, joten tuotteet ovat perillä jo muutaman päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan kysymyksiin ja sähköposteihin vuorokauden sisällä. Inessa toivoo asiakkaidensa antavan palautetta tuotevalikoimasta ja tilauksista.

Inessa verkkokaupan tunnistaa tästä

  • Inessa on sisustustuotteiden myyntiin netissä erikoistunut verkkokauppa.
  • Verkkokaupan tuotevalikoima kattaa kansainvälisten ja pohjoismaisten huippusuunnittelijoiden ja brändien tuotteet kodin jokaiseen tarpeeseen.
  • Verkkokauppa on hyvin toimiva ja luotettava. Se tarjoaa erikoisen hyvän hakupalvelun. Inessan hakupalvelun avulla tuotteita voi hakea brändin, suunnittelijan, materiaalin tai värin mukaan, mikä tekee haluttujen tuotteiden löytämisestä erityisen helppoa.
  • Inessa on tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan.
  • Verkkokaupassa käy maksutavaksi luottokortti, eri pankkien verkkomaksut, PayPal, postiennakko ja Klarna-lasku.
Itälahdenkatu 20, 00210 Helsinki
Y-tunnus: 2408674-2
Takaisin