Inessa

Inessa

inessa
Päätason tuotekategoriat

Inessa-verkkokauppa on suomalainen, sisustamiseen ja kauniin kodin luomiseen erikoistunut verkkokauppa. Inessasta löytyy kansainvälisten ja myös Pohjoismaissa tunnettujen suunnittelijoiden ja brändien tuotteita. Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet onkin valittu huolella asiantuntevaa ja merkkitietoista kuluttajaa silmällä pitäen. Inessan muotitietoinen ja viimeisiä sisustusalan virtauksia seuraava tyyli sopii kaikille moderneille sisustajille. Tämän laadukkaan ja luotettavan sisustuskaupan yhtenä kulmakivenä on kuitenkin myös antaa sijaa ajattomille klassikoille, joita monet sisustajat haluavat kotinsa ilmettä korostamaan. Ja Inessan kätevästä nettikaupasta löytyvät niin kaikki klassikot kuin viimeisiä trendejä noudattavat luomuksetkin. Tavoitteena on valita huolella pohjoismaiseen makuun ja skandinaavisten kotien tyyliin sopivia design-tuotteita, jotka ovat paitsi laadukkaita, kauniita ja innovatiivisesti muotoiltuja, mutta myöskin käytännöllisiä. Ajatus Inessa-verkkokaupan takana on, että hyvä ja innovatiivinen muotoilu, joka samalla yhdistää käytännöllisyyden ja kauneuden, kuuluu kaikille. Design-tuotteiden tulisi siis olla kaikkien saatavilla, helposti, kätevästi ja edullisesti.

Inessan korkealaatuinen ja monipuolinen valikoima sisustustuotteita ja erilaisia kodin esineitä on hyvin laaja. Tarjolla on lukematon määrä sisustus- ja koriste-esineitä, joita voidaan sijoitella olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan, eteiseen, mutta myös pihalle ja parvekkeelle. Kauniiden sisustusesineiden lisäksi Inessa tarjoaa oivia ratkaisuja tavaroiden säilytykseen ja kodin siistinä pitämiseen. Verkkokaupan laajasta tarjonnasta löytyy tietenkin kaikki, mitä tarvitaan upean kattauksen luomiseen. Termoskannut, pöytäliinat ja tabletit löytyvät design-helmien joukosta kattausosastolta. Viini- ja baaritarvikkeet voidaan ostaa tyylillä Inessasta. Tarjolla on myös kuin veden kielelle herauttavat tarvikkeet rentouttaviin kahvi- ja teehetkiin. Kodinhoidosta pitävät huolen erilaiset pyykkitelineet, pyykkipussit, puhdistusaineet, huonetuoksut ja muut tarvikkeet. Eteisen ilmettä voi piristää hauskoilla, tunnettujen muotoilijoiden suunnittelemilla design-naulakoilla. Värikkäitä ja mielenkiintoisia lamppuja ja valaisimia löytyy kodin jokaiseen huoneeseen. Kaupasta saadaan myös kauniit tekstiilit moneen eri käyttötarkoitukseen. Mielikuvituksen voidaankin antaa lähteä liihottelemaan Inessa-verkkokaupassa. Upeita design-tavaroita löytyy moneen makuun ja kodin joka nurkkaan. Verkkokaupan valikoima kattaa myös käytännölliset ja kauniit tarvikkeet pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle.

Inessa-verkkokauppa on toimiva valinta

Inessa verkkokauppa on erinomainen ja kätevä valinta kodin sisustustuotteiden hankkimiseen. Nettikauppa on luotettava ja sillä on vankka asiakaskunta. Asiakkailla on runsaasti hyviä kokemuksia sisustustuotteiden ostamisesta netistä, Inessa-verkkokaupasta. Erityisen toimivaa tässä verkkokaupassa on tuotteiden selaamisen helppous ja nopeus. Hyvä hakupalvelu auttaa juuri oikeiden tuotteiden löytämisessä. Itse asiassa Inessan verkkokaupassa sopivan tuotteen löytäminen on tehty vieläkin helpommaksi. Tuotteita voidaan nimittäin hakea tutun hakupalvelun lisäksi, brändin, suunnittelijan, värin tai materiaalien perusteella. Näin verkkokaupassa navigointi on erittäin helppoa, ja haluttu tyyli tai tuotteet löytyvät käden käänteessä. Tuotteita verkkokaupasta löytyy lukemattomasti. Inessa panostaakin jatkuvasti tuotevalikoimansa uudistamiseen ja laajentamiseen. Näin tarjolla on aina uusimpien suunnittelijoiden ja kansainvälisten brändien luomuksia. Esillä kuitenkin pidetään myös ajattomia klassikkoja. Inessa-verkkokauppa on myöskin ylpeä hyvästä ja toimivasta asiakaspalvelustaan. Tilaukset käsitellään nopeasti, joten tuotteet ovat perillä jo muutaman päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan kysymyksiin ja sähköposteihin vuorokauden sisällä. Inessa toivoo asiakkaidensa antavan palautetta tuotevalikoimasta ja tilauksista.

Inessa verkkokaupan tunnistaa tästä

  • Inessa on sisustustuotteiden myyntiin netissä erikoistunut verkkokauppa.
  • Verkkokaupan tuotevalikoima kattaa kansainvälisten ja pohjoismaisten huippusuunnittelijoiden ja brändien tuotteet kodin jokaiseen tarpeeseen.
  • Verkkokauppa on hyvin toimiva ja luotettava. Se tarjoaa erikoisen hyvän hakupalvelun. Inessan hakupalvelun avulla tuotteita voi hakea brändin, suunnittelijan, materiaalin tai värin mukaan, mikä tekee haluttujen tuotteiden löytämisestä erityisen helppoa.
  • Inessa on tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan.
  • Verkkokaupassa käy maksutavaksi luottokortti, eri pankkien verkkomaksut, PayPal, postiennakko ja Klarna-lasku.
Itälahdenkatu 20 A, 00210 Helsinki
Y-tunnus: 2408674-2