Peten koiratarvike

Peten koiratarvike

petenkoiratarvike

Peten Koiratarvike -verkkokauppa on tarkoitettu kaikille lemmikinomistajille, jotka rakastavat lemmikkiään kuin omaa lastaan. Kätevä verkkokauppa tarjoaa ruoat ja tarvikkeet koirille, kissoille, hevosille ja pieneläimille. Lemmikin omistajalle on myös tarvikkeita ja välineitä, kuten vaatteita, turvalaitteita, lahjatavaroita, hyönteissuojia ja lahjakortteja. Peten Koiratarvike on perustettu vuonna 2004 ja vuonna 2012 avattiin verkkokaupan lisäksi myymälä Porvoon Kuninkaanporttiin. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Peten Koiratarvikkeesta löytyy käteviä vinkkejä lemmikin hyvinvoinnin edistämiseen sekä aina uudistuvat tarjoukset ja alennukset jo tutuksi tulleista tuotteista ja tuoteuutuuksista. Verkkokauppa on ylpeä aina toimivasta ja avuliaasta asiakaspalvelusta, joka erottaakin lemmikkieläinliikkeen muista kilpailevista eläinkaupoista. Peten Koiratarvikkeessa todella välitetään lemmikeistä ja heidän omistajista. Kannattaa tutustua hauskaan ja kirjavaan tuotevalikoimaan jo tänään. Kaikki tuotteet voi tilata vaivatta ja käden käänteessä suoraan netistä.

Peten Koiratarvikkeesta hauskat ja värikkäät tuotteet kaikille eläimille

Peten Koiratarvikkeen verkkokaupasta saa kaikki mahdolliset tarvikkeet, joita lemmikin hyvinvointi edellyttää. Pieneläinten ja jyrsijöiden omistajat saavat valikoida laajasta tuotevalikoimasta suosikkinsa. Jyrsijän kopit, häkit ja aitaukset ovat kätevästi nähtävissä muutamalla klikkauksella, ja hintavertailu on helppoa. Verkkokaupan sivuilta näkee helposti erottuvat tarjoukset ja säästää pitkän pennin shoppaillessa juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Myynnissä ovat myös pesuaineet, kalkkikivet, kuivikkeet, vitamiinit ja muut lisävarusteet pieneläimen arkea helpottamaan. Oikean kokoiset kynsileikkurit lemmikin kynsien leikkaamiseen löytyvät asiakaspalvelun avustuksella. Koiranpedit, koirien kantohäkit ja -laukut voi ostaa edullisesti Peten Koiratarvikkeesta. Mielenkiintoisen pirteä tuotevalikoima yllättää koiranomistajan. Myös kätevät pihavahdit ja haukunestokoneet löytyvät verkkokaupan laajasta valikoimasta. Kannattaa tutustua myös käteviin näyttelytelttoihin, joita verkkokauppa myy monessa eri koossa. Kissojen raapimispuut, kiipeilytelineet ja kissanluukut ovat elinehto jokaisen hyvinvoivan kissan taloudessa. Valinta kannattaa kohdistaa tuotevalikoimassa juuri omaa kissaa kiinnostaviin tarvikkeisiin ja välineisiin. On hyvä muistaa tutustua myös kirjavaan leluvalikoimaan, josta jokainen kissa saa iloa päiväänsä. Aktivoivat pallot ja leikkilaudat tuovat lemmikin elämään uutta sisältöä ja tekevät esimerkiksi pitkästä yksin vietetystä päivästä mielenkiintoisen ja piristävän. Peten Koiratarvike tarjoaa myös korkealaatuiset hoitotuotteet kaikkien lemmikkien turkinhuoltoon. Turkin kiilto ja puhtaus kertovat hyvin hoidetusta lemmikistä, ja se on jokaisen eläimen oikeus. Kannattaa kokeilla eri shampoita, hoitoaineita, kampoja, turkkikuivaimia, hoitosuihkeita ja harjoja. Lemmikki kiittää hyvinvoivalla turkillaan. Peten Koiratarvike tarjoaa ilahduttavia ja käytännönläheisiä kokemuksia kaikille asiakkailleen.

Peten Koiratarvike -lemmikinomistajan paratiisi

Tilaa kaikki lemmikkieläintuotteet nopeasti ja helposti Peten Koiratarvikkeen verkkokaupasta. Shoppailla voi mihin aikaan tahansa, mikä vapauttaa lisää aikaa lemmikin kanssa olemiseen. Nopeat toimitukset ovat haettavissa postista 1-2 päivän kuluessa tuotteiden lähdettyä verkkokaupan varastosta. Yli 39 €:n tilauksista ei peritä toimituskuluja. Muille tilauksille toimituskulut ovat vain 3,90 € per tilaus. Verkkokaupan VIP -asiakkaakkaat saavat kaikki toimitukset aina ilmaiseksi. Tarjolla on myös muita maittavia tarjouksia ja alennuksia. Peten Koiratarvikkeesta tilatessa voi maksaa verkkomaksulla, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Tilaaminen on helppoa ja käy käden käänteessä omalta kotikoneelta. Kannattaa tutustua toimitusehtoihin, maksutapoihin ja asiakaspalveluun suoraan lemmikkiliikkeen kotisivuilla petenkoiratarvike.com, joka on jokaisen lemmikinomistajan paratiisin. Liike auttaa huolehtimaan eläimestä parhaalla mahdollisella tavalla, jokaisena päivänä.

Peten Koiratarvikkeesta saat laajan valikoiman ruokia ja tarvikkeita koirille, kissoille, pieneläimille ja hevosille. Lemmikkiliike toimii verkossa petenkoiratarvike.com sekä myymälänä Porvoon Kuninkaanportissa. Nopeat toimitukset ja helposti tapahtuva tilaaminen säästävät lemmikinomistajan aikaa. Tutustu uusiin tarjouksiin ja alennuksiin verkkokaupassa ja tilaa vanhat tutut tuotteet sekä tuoteuutuudet milloin vain sinulle parhaiten sopii. Peten Koiratarvikkeen verkkokaupan ansiosta kaikki lemmikkisi tarvitsemat tuotteet ovat aina kätevästi käden ulottuvilla. Seuraa peten koiratarvikkeen ajankohtaisia uutisia täältä.

Urakoitsijantie 12, 06450 Porvoo
Y-tunnus: 1917875-7