Alennuksia hotelleista ja lennoista

Kolottaako lomahammasta, mutta lentojen ja hotellien hinnat kauhistuttavat? Alennuskupongeilla ja -koodeilla lennät ja yövyt edullisemmin kymmenillä eri lentoyhtiöillä ja tuhansissa hotelleissa ympäri maailmaa. Alennuksia hotelleista ja lennoista löydät esimerkiksi täältä. Tarjouksia tai alennuksia ei koskaan kannata jättää käyttämättä, koska miksi maksaisit ansaitusta lomasta enemmän?

Alennuksia hotelleista ja lennoista löytyy netistä ikävä kyllä harvoin suoraan. Sen sijaan matkatoimistoja ja muita matkanjärjestäjiä koskevia alennuskoodeja ja -kuponkeja löytyy netistä pilvin pimein. Alennusta käyttämällä pakettimatkojen hinnat ovat niin edullisia, ettei reppumatkailu enää kannatakaan. Tarjouksia kannattaa selailla myös matkatoimiston omalla verkkosivulla.

Netistä löytyviä alennuksia hotelleista ja lennoista kannattaa käyttää harkiten ja vertaillen. Tsekkaa ensin alennuskoodin ehdot: koskeeko se vain normaalihintaisia matkoja? Entäpä pakettimatkoja vaiko ainoastaan lentoja tai hotelleja? Seuraavaksi on aika miettiä matkakohdetta. Jos matkakohde on valmiina, kannattaa etsiä netistä halvin mahdollinen, mutta kuitenkin tarpeisiisi soveluva matka, jota vertaat kilpailijoiden samankaltaisten matkapakettien hintoihin. Aina alennuskoodit eivät nimittäin alenna matkojen hintoja niin paljon, että ne olisivat edullisimpien matkatoimistojen tarjonnan tasoa.

Alennuksia hotelleista ja lennoista lyhyesti:

  • Alennuksia hotelleista ja lennoista löytää harvoin suoraan – sen sijaan alennuskupongit ja -koodit koskevat matkatoimistojen tarjontaa
  • Tarjouksia kannattaa etsiä myös matkatoimiston omalta verkkosivulta
  • Muista vertailla netistä löytyviä alennuksia hotelleista ja lennoista muiden matkatoimistojen tarjontaan ja erityisesti hintatasoon